SEARCH

Enter your search query in the box above ^, or use the forum search tool.

You are not logged in.

#1 2013-07-18 10:41:39

rmcellig
#! Die Hard
From: Ottawa, Canada
Registered: 2012-11-15
Posts: 621
Website

Synax error when adding to Openbox menu [SOLVED]

I have finally got my show/Hide desktop working in Tint2. When I add the command in tint2 to a new Openbox  menu item, I get an error. Here is what I am entering in the Execute section:

/usr/share/applications/shwdesktop.desktop

I am obviously missing something here.

Last edited by rmcellig (2013-07-18 17:56:55)


Cheers Randy
www.mcran.com - my web site
www.chuo.fm - My radio show Sundays  noon-2pm EST or 89.1 fM

Offline

Be excellent to each other!

#2 2013-07-18 11:19:51

GekkoP
#! Junkie
From: Vicenza (Italy)
Registered: 2013-06-17
Posts: 297
Website

Re: Synax error when adding to Openbox menu [SOLVED]

I think in Execute you should put the same thing you wrote in your .desktop at the line Exec.

Offline

#3 2013-07-18 11:38:46

rmcellig
#! Die Hard
From: Ottawa, Canada
Registered: 2012-11-15
Posts: 621
Website

Re: Synax error when adding to Openbox menu [SOLVED]

Bingo!

One of these days I will get the hang of it. Thanks so much for jogging my memory. smile


Cheers Randy
www.mcran.com - my web site
www.chuo.fm - My radio show Sundays  noon-2pm EST or 89.1 fM

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Copyright © 2012 CrunchBang Linux.
Proudly powered by Debian. Hosted by Linode.
Debian is a registered trademark of Software in the Public Interest, Inc.

Debian Logo